Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche.

De Keune producten hebben een complete haarproductenlijn met stylingproducten die de professionele kapper en de consument de mogelijkheid biedt om het haar te vormen, te fixeren en zo elke style te creëren. De Keune haarproducten zijn kwalitatieve, professionele en herkenbare producten met bewezen resultaten, verbeterde formules en een nieuwe stijlvolle uitstraling.

Keune onderscheidt zich door de herkenbare verpakking en onderscheidende haarproducten.
De haarproducten zijn onderscheidend door hun hoge professionele kwaliteit met de ultieme verzorging van het haar.
Ieder type haar kan gestyled worden en voor elke gewenste style is er een haarproduct.
Het leuke van Keune haarproducten is dat de haarproducten zowel voor professioneel gebruik als voor thuisstyling zijn!

 

Care Line
De kracht van Essentiële Mineralen voor gezond haar. Keune Care Line verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten, die de werking van de hoofdhuid verbeteren.Care Line Man
De kracht van Essentiële Mineralen voor gezond haar. Keune Care Line Man voedt het haar en verbetert het evenwichtig functioneren van de hoofdhuid. Essentiële Mineralen zorgen voor een langdurige verbetering: Het haar wordt gezond en glanzend.

Keratin Smoothing
Keune introduceert een revolutionaire nieuwe salon behandeling, die het haar pluisvrij, glad en handelbaar maakt, namelijk de Keratin Smoothing Treatment. Om dit resultaat te behouden zijn de Keune Care Line Keratin Smoothing Shampoo, Conditioner en Treatment essentieel voor thuisgebruik na de salonbehandeling. Deze drie producten bevatten ook keratine en houden het haar zijdezacht en pluisvrij.

Blend
Blend gaat over individuele vrijheid in styling. Blend dicteert niet, maar geeft de tools om je eigen style te creëren. Mix, match en creëer. Blend geeft oneindig veel mogelijkheden en stimuleert je creativiteit.